Feb 28, 2011

Ден на мазача за шести път в Баумит

134 мазачи от цяла България се събраха на традиционния вече празник „Ден на мазача”, организиран от Баумит България. За пореден път майсторите на мастара проявиха изключителен интерес към новостите в производството на Баумит.Освен традиционните продукти – варо-циментови и гипсови машинни мазилки, особено впечатление на гостите направиха висококачествените шпакловки на Баумит – Климаглете (варова шпакловка) и Фино Гранде (гипсова шпакловка за полагане в слой от 1 до 3 мм) и Фино Бело (гипсова шпакловка за фино полагане в слой от 0,1 до 4 мм). Инструкторите на Баумит демонстрираха лесното им приложение и перфектно гладката им повърхност.Особен интерес предизвика демонстрацията на полагане на нивелиращата смес Нивело Куатро и саморазливната замазка Алфа 2000. И двата продукта с пригодени за машинно полагане. Например при добра организация с Алфа 2000 може да се налеят до 700 м2 на ден. Гостите останаха особено доволни от крайната визия на двата продукта.12 състезатели премериха сили за най-добро полагане на варо-циментови и гипсови машинни мазилки Баумит. Специално жури, сформирано от инструкторите и продуктовите мениджъри на Баумит, излъчи победители в двете категории:


Първа награда – грамота за победител и парична награда получи:

Красимир Петров от фирма РИП 78 ЕООД, гр. ХасковоЗа майсторство при полагане на гипсова машинна мазилка с грамота и парична награда от бяха отличени още:

Димитър Пересьов от фирма РИП 78 ЕООД, гр. ХасковоГеорги Халкалиев от фирма ЛИК строй, гр. Благоевград.за полагане на варо-циментова машинна мазилка:

Първа награда – грамота за победител и парична награда получи:

Асен Асенов от с. Боздуганово, обл. Стара Загора

За майсторство при полагане на варо-циментова машинна мазилка с грамота и награда от бяха отличени:

Иво Иванов от с. Боздуганово, обл. Стара Загора

Асен Лахов от фирма СТЕЛМ, гр. Кърджали

3 comments:

 1. Тази година за пръв път присъствах на празника организиран от колегите от BAUMIT- бях очарован!!!
  Първо - организацията беше перфектна.
  Второ - обучението мина страхотно - инструкторите отговориха на всеки въпрос отправен от нас професионално и гарнирано с типичният хумор с вкус на строител...
  Трето - забиха гвоздеят на програмата със замаските. Това просто беше върхът!!! Строителен техник съм от 20 години и не съм предполагал, че някой може да ме учуди с такова технологично "ЧУДО"!!! Останах без дъх... Особено когато установихме,че под мастара не минаха Двайсетте лева... Който беше там знае за какво иде реч.
  Четвърто - завършекът с наградите беше логично страхотен. Така само строител може да се забавлява...

  ReplyDelete
 2. Вижте още снимки от събитието на нашата страница във Фейсбук: http://www.facebook.com/BaumitBulgaria#!/album.php?fbid=10150106378481805&id=175180281804&aid=274602

  ReplyDelete