Apr 20, 2011

Баумит получи награда за международен топ-доставчик за 2011 на търговската верига Баумакс
Бад Ишл, 14 април 2011 – В „Деня на доставчика”, организиран в началото на месец април от търговската верига за строителни материали bauMax, Баумит бе отличен като победител в състезанието за топ-доставчик. "Радваме се много на тази награда”, споделиха по време на връчването управителите на Баумит в Австрия Георг Бурсик, Адам Херцог и Ерих Шварцбауер. Предаваме я на търговския директор, отговарящ за строителните хипермаркети, г-н Йохан Холи.

Компетентност в областта на строителните хипермаркети бележи дейността на Баумит.
Йохан Холи отговаря от 12 години за взаимодействието на Баумит със строителните хипермаркети и като такъв успя да създаде перфектен активно действащ отбор със забележителен сървис. „Цялата ни дейност е подчинена на усъвършенстване на обслужването на строителния пазар, като се започне от оптимално количество стоки на склад и се стигне до общи маркетингови дейности”, каза г-н Холи. „В момента с bauMax - интернационал работим по това да въведем във всички държави еднаква система на подредба на стелажите с продукти.”

Най-добър международен доставчик
Баумит е листван във веригата bauMax като доставчик на международно ниво. Отличието „Най-добър доставчик за 2011” се отнася както за Австрия, така и за клоновете на фирмата в чужбина (общо 150 хипермаркета). "Ние работим за bauMax в девет държави в Европа чак до Турция. Това, че бяхме отличени измежду 360 доставчика е потвърждение на успеха на нашето партньорство и е голяма радост за нас”, завърши г-н Холи.

No comments:

Post a Comment