Feb 23, 2012

Баумит Академия в с. Главатарци

В началото на всяка година Баумит организира провеждането на обучаващи курсове – още академия, на дистрибуторите, които продават продуктите на компанията в България.
Идеята е – провеждане на еднодневен курс, в който се представят новостите в продуктовата гама на БАУМИТ.
Както във всяка академия и тук се държи тест, но оценките са - сертификати за успешно издържан „семестър” и подаръци J

Новият семестър на Баумит Академия 2012 за Южна и Югоизточна България се проведе в с. Главатарци до Кърджали. Главна тема беше новата цветова концепция на Баумит за фасада „Baumit Life“. „Всички цветове са възможни” – това беше мотото на презентацията на регионалните мениджъри на Баумит Пламен Стоянов и Живко Жеков, с която те представиха пред сътрудниците на фирмите-дистрибутори на Баумит „Васмар”, „Тидиимпекс”, „Мемико-Чолаков”, „Топкомерс”, Драймонт”, „АВС –инженеринг”, „Нова-Ф” и „Ай Кю”, невероятните 888 цветни тона за фасада от новата концепцията „Baumit Life“.
Търговците се запознаха с множеството възможности на концепцията „Baumit Life“, които ще бъдат в помощ на тяхната работа с клиентите. Специално разработеният каталог с цветови комбинации „Taste of Life“, съдържащ 20 модерни комбинации от цветове, е съобразен с психологията на клиентите и съвременните тенденции в цветовете. Той улеснява както работата на продавач-консултанта, така и избора на клиента. Особен интерес предизвика интернет-търсачката на цветове Life Color Search, която позволява лесно всеки да намери в каталога на Баумит предпочитания от него цвят. Съответно всеки цвят Life може да бъде видян и в предпочитаната от клиента структура. Всеки регионален мениджър е съоръжен и с колориметър, който безпогрешно определя мястото на даден цвят в каталога от цветове на Баумит.

Обучението завърши и с традиционния тест за знания по продуктите на Баумит, в решаването на който сътрудниците на фирмите –дистрибутори показаха завидни знания.
No comments:

Post a Comment