Oct 17, 2012

Малчугани презентират 8 от 888 брилянтни цвята от цветовата система Baumit Life

В забавна игра малчугани презентираха 8 от 888 брилянтни цвята от цветовата система Baumit Life.

На 14.10.2012г., в гр. Бургас, на празника по повод 10 години "MASTERHAUS", отбелязан с "ПАНАИР НА МАЙСТОРА", Баумит България ЕООД като гост и партньор на домакина, представи най-богатата цветова концепция в Европа за фасада - Baumit Life.

С необичайно творчество и пълна с фантазия игра, повече от трийсет малки майстори, представиха своите цветни идеи за фасада, върху специално подготвена къщичка-макет. Стените й грейнаха в уникалните цветови решения на Баумит от цветовата концепция Life. Неподправеният детски усет съчета атрактивни комбинации от естествени зелени тонове, удивително ясно синьо и динамично червено, слънчевите акценти на жълто и оранжево, истинско сиво и изразително лилаво в едно.

Баумит България награди децата за тяхната усърдна работа, а на победителите в организирания от домакина конкурс за рисунка "Моят любим инструмент за ремонт", осигури специални награди - подобаващи подаръци, за истински професионалисти.

Докато малчуганите създаваха своята цветна къща, гостите на събитието бяха запознати с експлоатационните, технологичните и декоративните свойства на цветовата концепция. Регионалният мениджър инж. Николай Желязков представи и новия каталог Taste of Life, който е с 20 уникални комбинации с по 4 цвята.

„Фасадата на една сграда е като човек – има свое излъчване. Нашата иновативна, цветова концепция Life е предназначена да създава именно индивидуалност и атмосфера на сградите”, поясни регионалният мениджър на Баумит.exPRts

No comments:

Post a Comment