Apr 4, 2014

НОВА ПРОЛЕТ - НОВ КЪСМЕТ

С настъпването на сезон Пролет отново започна конкурсът на Баумит – „Фасада на годината 2014”

Преместихме часовниците си с час напред, а часовника на онлайн конкурса „Фасада на годината 2014” завъртяхме отначало, за да започне пак да отброява времето до големия финал! Но дотогава има цели 12 месеца, приятели на Баумит, 4 сезона и 60 различни фасади, участващи в конкурса!
„Фасада на годината 2014”, този път в годината на Коня, ще препуска през четири самостоятелни етапа, наречени „Фасади на сезона” -  пролет, лято, есен и зима. Във всеки сезон участие заявяват 14-15 прелестни фасади от цяла България с материали на Баумит.
Този сезон ви представяме 14 фасади, които нарекохме „пролетни цветя” от категориите - жилищни, еднофамилни, административни, реставрирани, сгради ново строителство.
Вижте ги тук:
Вашата нелека задача е да изберете една от тези уникални по форма и предназначение сгради и да я подкрепите еднократно с „клик” в онлайн платформата на Баумит.
Трите фасади, събрали най-много от вашите гласове в сезона, ще се класират за първо, второ и трето място и ще „заминат” за участие на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2014”, където ще срещнат своите конкуренти – победителите от бъдещите сезони – лято, есен и зима.
Изберете най-красивата според вас фасада и гласувайте за нея, еднократно от 31 март до 31 май в 12:00 часа на обяд.
Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук:
Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда от нашата сезонна томбола!
БАУМИТ пожелава успех на участниците във „Фасада на сезон Пролет 2014“.No comments:

Post a Comment