Jun 3, 2014

Цветовият каталог Baumit Life спечели в онлайн конкурса за най-добър строителен продукт в категория "топлоизолации и фасадни системи"Управителят на БАУМИТ България Николай Бъчваров получи от Петър Колчев, издател на citybuild.bg, наградата за най-добър строителен продукт. Baumit Life, каталогът от 888 цвята за фасада,  спечели в категорията „Топлоизолации и фасадни системи" с 270 гласа. 

 „Благодаря на организаторите на конкурса "Най-добър строителен продукт" и особено на гласувалите за нашия цветови каталог Baumit Life. Искам да Ви споделя, че Life е не само името на нашата цветна палитра, която няма аналог в Европа, що се касае до богатството от цветове, подходящи за фасадата. Life е наша философия и цялостна концепция за развитие на продуктите. Ние искаме да бъдем част от една от най-важните страни от живота на човека - неговият дом, и да допринасяме с нашите продукти за това всеки да се чувства щастлив и да обитава жилището си здравословно и в пълен комфорт", каза Николай Бъчваров, управител на БАУМИТ България.

"Особено съм щастлив, че за четвърти път получаваме награда в седмия поред онлайн конкурс, организиран от citybuild.bg, и много се радвам, че читателите на сайта, които са и наши клиенти, гласуват и познават нашите продукти. Желая им Baumit Life да провокира още по-силно творческото им въображение", каза още Бъчваров.

Повече за цветовата концепция на Баумит Life можете да прочетете тук:

No comments:

Post a Comment