Feb 10, 2016

Фасада на сезона Зима 2015 e към своя край!

Снежните човеци из дворовете на всички сгради, участващи в конкурса Фасада на сезона Зима, вече се топят. Това е знак, че скоро иде не само краят на зимата, но и краят на поредния етап в конкурса на Баумит. До този момент в етап "Зима" през нашата онлайн платформа са гласували 923-ма ценители на красивите фасади. Те, фасадите, са девет на брой, а засега три от тях са събрали най-силна подкрепа от публиката – вижте ги по-долу. За тези от вас, които все още не са видели фасадите в конкурса и не са подкрепили любимата си, може да го направите в сайта до 28. 02. 2016 г. Кликнете тук.

Временно класиране:  

С 282 гласа на публиката, засега първенец, е Международен образователен бизнес център, гр. Гоце Делчев, ул. "Дунав". 5.С 255 гласа на публиката, втора засега, е Къща за гости в село Градево, община Симитли.


Временно на трето място, със 193 гласа, се класира жилищна сграда Какао, в гр. София, ул. "Ана Ахматова".

Гласувайте, уважаема публика, бъдете активни и подкрепете своята зимна фасада! Събралите най-много гласове три снежни фасади ще се класират за големия финал на конкурса през март 2016 г., а някой от вас ще спечели награда в томболата на Баумит! 

No comments:

Post a Comment