Nov 30, 2016

Красив есенен финал! Къща в град Плевен спечели в есенния етап на конкурса “ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2016” НА БАУМИТ

Настъпи последният ден от месец ноември и дойде време да обявим победителите в конкурса “Фасада на сезона – Есен 2016”. След тримесечно онлайн гласуване на сайта www.fs.baumit.bg бяха събрани общо 227 гласа на публиката! Ето как те подкрепиха участниците!
Челната позиция с цели 111 от общо 227 гласа на публиката заема Обект 2! Райската еднофамилна къща е разположена на ул. Райски кът № 3 в град Плевен. Заявител на сградата в конкурса е г-н Веселин Василев, който е инвеститор на обекта. Проектант е арх. Красимир Попов - фирма ПРОконсулт. Изпълнител е фирма Симонбау ЕООД, която е вложила Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп К1,5.

Честито на победителите!

На второ място, с 76 гласа се класира жилищна сграда “Coconut”
в гр. София, ул. Манастирска 12. Изпълнител на фасадата, заявител и инвеститор в конкурса е Инфинити Пропърти ООД. Проектант на сградата е арх. Светослав Бачев - фирма Б1 Дизайн студио ЕООД. За фасадата инвеститорът се е доверил Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп К1,5.
Третото място в есенния етап с 19 гласа заема:
Хотел “Ландмарк Крийк”, град Пловдив, Гребен канал – Запад, който е от категория "нежилищни сгради". Заявител и проектант на фасадата е арх. Едвард Христов -фирма "Проарх". Инвеститор е Марбро Ризортс ЕООД. Изпълнителят е използвал Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликатТоп К1,5.


Баумит България благодари на всички участници в етап ЕСЕН, както и на всички, които гласуваха за любимите си фасади!
Според регламента на състезанието първите три спечелили обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за “Фасада на годината 2016” през март 2017г., където вие, приятели на Баумит, сте жури.

Очаквайте участниците в следващия етап на конкурса – Зима 2016!

No comments:

Post a Comment